EHDOLLA EDUSKUNTAVAALEISSA 2023

Hyvinkää kuntavaalit 2021 Onni Rostila perussuomalaiset

Tahtoisitko tukea kampanjaani?


Voit tehdä sen lahjoittamalla kampanjatililleni:Tilisiirrolla FI83 5062 0320 3674 89

Saajana Onni Rostilan tukiyhdistys

Viestiin: [Etunimi sukunimi – vaalituki]
Huomioithan, että alle 1500 euron lahjoitukset jäävät yksityiseksi tiedoksi. Sen ylittävistä lahjoituksista on ilmoitettava viranomaiselle ja lahjoituksen tekijä julkistettava.

Mihin rahaa käytetään vaalikampanjassa?

Vaaliesitteitä, somemainontaa, tienvarsikylttejä, paitapainatuksia ja mainoksia. Vaaleissa menestyminen edellyttää näkyvyyttä ja näkyvyyden hankkimisessa raha auttaa. Keskimääräiset vaalibudjetit ovat eduskuntavaaleissa valituilla suuria, kymmeniä tuhansia euroja. Jokainen lahjoitus, pieni taikka suuri, mahdollistaa osaltaan useamman vaaliesitteen tilauksen, somemainoksen näytön ja tienvarsikyltin pystytyksen. Siksi pienelläkin lahjoituksella on kampanjalle olennaista hyötyä. Kampanjatilin varoja käytetään ainoastaan vaalikampanjan kuluihin. Vaalituellasi mahdollistat kampanjalleni suuremman tavoittavuuden ja siten vaikutat konkreettisesti arvojesi mukaisen päätöksenteon puolesta. Jokainen ääni avittaa allekirjoittanutta kohti eduskuntaa ja perussuomalaisia kohti vaalivoittoa!

Suuri kiitos jokaiselle tukijalle!


Ps. Jos taloustilanne ei juuri nyt mahdollista kampanjalahjoitusta, mutta haluaisit silti osallistua talkoisiin, niin ei hätää! Jos asut Uudellamaalla, niin vapaaehtoisia vaaliesitteen jakajia tarvitaan yhä ja kampanjaani voit myös tukea jakamalla sisältöjäni sosiaalisessa mediassa ja suosittelemalla Uudellamaalla äänestäville tutuille!

Ota yhteyttä